Pages

Tuesday, 3 June 2014

Saat2 terakhir

Assalamualaikum.. wahai semua pembaca blog myself n memory...

Today bergambar2 dengan stf tmpat sis kerja,. Hehehe,, diam2 tak diam dah dekat setahun sis kje,, now minggu ney minggu last sis kje dekat sini... kenangan selama sis kerja sini,, banyak pengalaman yang sis dapt.. syok,, apa yang sis nk bagi tahu,, if kalau korang dpat kerja dekat sini, syok giler kje,, bos mmg sporting, if dpat kje kat sini,, korangbakan enjoy,, walaupon banyak kje, korang tak rasa pon kje 2 ade,, sebb korangbhappy kerja kat sis kje sekrang,,

Apa yang sis nk bagi tahu, walaupon bos 2 sporting baik, boleh buat melwat,, boleh buat kutuk2 bos sendri,, tak semstinya kerja tak jalan,, apa yang sis boleh ckp lagi,,tak menyesal kerja kat sini,, mmg susah untuk dpat bos macam ney,,,syukur alhamdullah sis dapt kerja dgn orang mcm ney,.. alhamdullah

Ini tatapan minggu terakhir sis dengan staf n bos..

No comments:

Post a Comment