Pages

Friday, 21 February 2014

Dugaan

ASSALAMUALAIKUM.....

Alhamdulillah...masih merasa nikmat bernyawa,makan,minum dll..

Hari nie stress dengan kerja belambak dekat office.customer yang datang berpusu-II..but tabah kn hati terima cabaran dengan iklas..
target bahagian marketing sudah di capai...so fun sikit,xde stress nak up lagi marketing...telefon pulak tak habis-habis nak berdering,, pening aku dengan kak miza nak jawab pertayaan bakal-II pembusiness yang baru join untuk mulakan business.but alhamdullah macam-macam rakam dan soalan yang terpaksa kami jawab...
hah,, kang dah tahu dah,bila bagi taklimat,kata pham pernah buat...but bila dah berdepan ambik kau,kan dah tanye kteorang...
bila kita dah berdepan dengan situasi sebenar.. baru kita tahu pentingnye,, taklimat yang di berikan oleh pengtaklimat... so kami jugak yang di cari.. every week.. ade traning.....fuh.. kalau boleh nak lari jew dari  beli taklimat.. tambah-II lagi kalau soalan yang berpusu-II,,ayoyoy susah nak jwab.. minggu ney punye cerita dalam taklimat.. belum masuk topic lagi,, dah tanye.. kasila kami bagi masuk topic dulu baru tanye...
next week traning agn...

hope can do the best for our compay....

alhamdullah.. setiap apa yang di buat.. pasti ada balasan nya.. amin hopefully

No comments:

Post a Comment